Om
Stallbacken

Projektet Stallbacken Compact Living är i uppstartsfas och mer information kommer inom kort. Under tiden kan du hålla koll på våra sociala medier för löpande uppdateringar!

Området stallbacken

Byggnaden är centralt belägen och på ett bekvämt gångavstånd har man tillgång till större mataffärer, systembolag, apotek och shopping. Ta en kort promenad eller en snabb cykeltur in till centrum, efter några minuter når du såväl Södra Torget som Borås Resecentrum.

Promenera i Stadsparken, fika på Sandwalls Plats eller besök din favoritrestaurang, teater och bio eller träna på ditt favoritgym – allt på behändigt avstånd från din bostad. Druvefors erbjuder även närhet till skog och mark, exempelvis Druveforskullen med sin härliga lövskogsbeklädnad.

Eftersom lägenheten är genomgående kommer ljuset in från två håll vilket ger en ljus, luftig och inbjudande atmosfär. Lägenheterna har en öppen planlösning och från det kombinerade kök/ vardagsrummet har du utsikt från den franska balkongen med dubbeldörrar. I den östra delen av lägenheten finns en avgränsad yta med sovalkov, som har plats för en 1,60 säng, och kök som är komplett med allt man behöver på liten yta; spis, kombinerad kyl och frys samt köksfläkt. Det finns dessutom gott om utrymme för ett köksbord som fungerar lika bra till härliga måltider som till studier eller arbete. I källarplan finns ett förråd till varje lägenhet och tvättstuga med digitalt bokningssystem.

Cerneras uthyrningspolicy »

JAG ÄR INTRESSERAD, KONTAKTA MIG

Din personliga integritet är viktig för oss. Vi vill att du ska känna dig trygg i att vi hanterar dina personliga uppgifter på ett ansvarfullt sätt, oavsett i vilket syfte du är i kontakt med oss.
Det huvudsakliga ändamålet med den personuppgiftsbehandling som Cernera utför är att tillhandahålla, utföra och förbättra våra tjänster gentemot dig. Det finns flera olika skäl till att vi kan behöva samla in, hantera och spara dina uppgifter. T.ex. behöver vi spara dina personuppgifter för att fullgöra våra avtal, ge dig det vi har lovat eller för att kunna erbjuda dig så bra och anpassade tjänster som möjligt.
Genom att göra en intresseanmälan till någon av våra bostadsprojekt eller köpa bostad/hyra lokal från oss accepterar du vår Integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter.
Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på info@cernera.se
Läs hela vår integritetspolicy här.